ŞEBİNKARAHİSAR ADLİYESİ
ŞEBİNKARAHİSAR K2 TİPİ KAPALI VE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU İFTAR YEMEĞİ

    28/04/2021 ve 05/05/2021 tarihlerinde ramazan ayının maneviyatını paylaşmak amacıyla, corona virüs tedbirleri gözetilerek Şebinkarahisar Ceza İnfaz Kurumunda, Ceza İnfaz Kurumu personeli ve hükümlü tutuklular ile birlikte iftar yemeği organizasyonu gerçekleştirildi.

        Bir koğuşun havalandırma bahçesinde ve Açık Ceza İnfaz Kurumu bahçesinde düzenlenen programlara Şebinkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Ziya Burak GÜRGAH, Şebinkarahisar Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Cebrail ÇELİK, kurum idarecileri, kurum personeli ve hükümlü/tutuklular katılmıştır.

        Şebinkarahisar müftülüğünde görevli imam hatipler Ahmet Ferit AKSU ve Eyüp COŞKUN tarafından dua ile başlayan iftar yemeklerinin devamında hükümlü/tutukluların soruları ile ramazan sohbetleri yapılmış ve ilahiler söylenmiştir.

        İftar programı sonrasında Cumhuriyet Başsavcısı Ziya Burak GÜRGAH, Şebinkarahisar Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Cebrail ÇELİK ve kurum personeli ile hatıra fotoğrafı çekilmiştir.