Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük Metin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk

Yüzüncü Yıl Logosu Atatürk
ŞEBİNKARAHİSAR ADLİYESİ SÖZLEŞMELİ ZABIT KATİBİ UYGULAMA SINAVINA KATILACAKLAR LİSTESİ
04.09.2025

 T.C 

ADALET BAKANLIĞI 

ŞEBİNKARAHİSAR 

ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ

ADALET KOMİSYON BAŞKANLIĞI 

Uygulamalı sınava girmeye hak kazananlara ait sonuç yayınlanmış olup aşağıda sorgulama yapılabilmektedir. Ayrıca  Sınava katılma hakkını elde edemeyen başvuru sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.
13 Eylül 2025 Cumartesi ve devam eden günlerde adayların bilgisayar ile vuruş hesabı yapılmadan üç dakikada yanlışsız ve tekrarsız olarak en az doksan kelime yazıp yazamadıklarının tespiti için uygulamalı sınav yapılacaktır. Yapılan uygulama sonucu alım yapılacak personel sayısının 3 katı kadar katılımcı mülakata katılmaya hak kazanacak olup (son katılımcı (9. Kişi) ile aynı kelime sayısına ulaşan katılımcılarda sözlü sınava katılmaya hak kazanacaktır.)

Uygulama sınavı için adayların 13 Eylül 2025 Cumartesi günü Şebinkarahisar Adliyesi Hizmet Binasında en geç saat 13.00'da hazır bulunmaları gerekmektte olup, uygulama sınavına katılım yapanların kendi klavyelerini kullanmalarına müsaade edilmeyecektir. 

 

 

Sonuçlar ayrıca E-DEVLET uygulaması üzerinden görüntülenebilir. 

Ad
TCKN
Güvenlik Kodu

Sonuç

Adres

Bülbül Mh. Halil Rıfat Paşa Cd. No:10 Şebinkarahisar/GİRESUN

Telefon

0454 711 30 64

0454 711 43 48

E-Posta

ab223157isaretadalet.gov.tr

Adalet Bakanlığı Logosu